VPN-yhteyden käytettävyys tietyillä alueilla

Joillakin alueilla VPN-yhteyden käyttö on oikeudellisesti säänneltyä. Tällä hetkellä näitä maita ovat:

Älä käytä sovellusta näillä alueilla, koska se saattaa rikkoa paikallisia lakeja. Kaspersky tekee parhaansa estääkseen sovelluslisenssien ostot näillä alueilla.

Jos olet vahingossa ostanut sovelluslisenssin edellä luetelluilla alueilla, kehotamme sinua toimimaan seuraavasti:

Saat lisätietoja VPN:n saatavuudesta Venäjällä lukemalla tämän artikkelin.

Myynti keskeytetty Intiassa

Kaspersky on keskeyttänyt Kaspersky VPN Secure Connectionin myynnin Intiassa: se ei enää ole saatavilla erillisenä tuotteena tai komponenttina Kaspersky Plus, Kaspersky Premium tai Kaspersky Small Office Security -paketeissa.

Jos Kaspersky VPN Secure Connection on jo aktivoitu - joko erillisenä tuotteena tai Kaspersky Plus, Kaspersky Premium tai Kaspersky Small Office Security -paketin komponenttina - se toimii tilausjakson loppuun saakka. Automaattinen uusiminen toimii edelleen normaalisti.

Minulla on maksettu tilaus ja haluan asentaa sovellukseni, johon kuuluu VPN.

Jos sinulla on Intiassa ostettu, aktiivinen maksettu tilaus, johon kuuluu VPN, etkä saa asennettua tai päivitettyä sovellustasi, noudata alla olevia ohjeita.

Android-, iOS- tai macOS-käyttäjä, ota yhteyttä Kasperskyn asiakaspalveluun.

Windows-käyttäjä, hanki sovellus My Kasperskysta:

1. Käytä laitetta, jolle haluat asentaa sovelluksen, ja kirjaudu My Kasperskyyn tilillä, jolle tilauksesi on yhdistetty.
  2. Valitse tilaus, jota haluat käyttää
  3. Napsauta Lataa-painiketta

Voit myös ottaa yhteyttä Kasperskyn asiakaspalveluun.