Tuetut suoratoistopalvelut

Voit valita sijainnin vain Kaspersky VPN:n rajoittamattomassa versiossa.

Kaspersky VPN tukee seuraavia suoratoistopalveluita, jotka tarjoavat erittäin nopean toistonopeuden ja suojatun yhteyden samanaikaisesti.

Voit käyttää tätä toimintoa vain, jos sinulla on oikeus käyttää kyseistä palvelua ja sen sisältöä ja noudattaa kolmannen osapuolen oikeuksia ja sovellettavaa lakia. Lisätietoja sovellusten käyttörajoituksista.

Palvelut

Suositeltava sijainti

Netflix

USA, Iso-Britannia, Saksa, Japani

Apple TV® (Beta)

ESPN+® (Beta)

Spotify® (Beta)

USA, Iso-Britannia, Saksa

Crunchyroll® (Beta)

USA, Yhdistynyt kuningaskunta

TVer® (Beta)

Japani

BBC iPlayer

Sky Go® (Beta)

Yhdistynyt kuningaskunta

Amazon Prime Video

HBO Max

Hulu

Yhdysvallat

Disney+

Yhdysvallat, Brasilia

RaiPlay

Italia

SRF

Sveitsi

Star+

Brasilia

Suoratoistopalvelujen nimet voivat olla omistajiensa rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä tavaramerkkejä. Tässä mainittujen kolmannen osapuolen tavaramerkkien omistajat eivät tue, sponsoroi tai tue tätä sovellusta.