VPN er ikke tilgjengelig i bestemte regioner

I noen regioner er bruk av et VPN regulert av lokal lovgivning. For øyeblikket gjelder dette følgende land:

Vennligst ikke bruk programmet i disse regionene, fordi det kan bryte lokale lover. Kaspersky gjør sitt beste for å forhindre kjøp av en applikasjon lisens i disse regionene.

Hvis du ved et uhell kjøpte applikasjon lisensen i en av de ovennevnte regionene, anbefales det på det sterkeste å gjøre ett av følgende:

For å lære om VPN-tilgjengelighet i Russland, vennligst les denne artikkelen.

Suspendert salg i India

Kaspersky har nå suspendert salget av Kaspersky VPN Secure Connection i India: det er ikke lenger tilgjengelig som et frittstående produkt, eller som en komponent i Kaspersky Plus, Kaspersky Premium eller Kaspersky Small Office Security.

I tilfeller der den betalte versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection allerede er aktivert – som et frittstående produkt, eller som en komponent i Kaspersky Plus, Kaspersky Premium eller Kaspersky Small Office Security – fortsetter den å fungere til slutten av abonnementsperioden. Automatisk fornyelse vil fortsette å fungere som vanlig.

Jeg har et betalt abonnement, og jeg vil installere appen min som inkluderer VPN

Hvis du har et aktivt betalt abonnement kjøpt i India som inkluderer VPN, og du har problemer med å installere eller oppdatere appen din, følg instruksjonene nedenfor.

For Android, iOS eller macOS, ta kontakt med Kaspersky kundeservice.

For Windows, hent appen din fra My Kaspersky:

1. Hvis du vil installere appen din på enheten, logger du på My Kaspersky under kontoen abonnementet ditt er knyttet til
  2. Velg abonnementet du vil bruke
  3. Klikk på Last ned knappen

Alternativt, ta kontakt med Kaspersky kundeservice.