Støttede strømme tjenester

Du kan velge en plassering kun i den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN.

Kaspersky VPN støtter følgende strømmetjenester, som gir ultrarask avspillingshastighet og sikker tilkobling på samme tid.

Du kan bare bruke denne funksjonaliteten hvis du har rett til å bruke den respektive tjenesten og dens innhold og overholder tredjeparts rettigheter og gjeldende lover. Mer om program bruksbegrensninger. Mer om program bruksbegrensninger.

Tjeneste

Anbefalt plassering

Netflix

USA, Storbritannia, Tyskland, Japan

Apple TV® (Beta)

ESPN+® (beta)

Spotify® (beta)

USA, Storbritannia, Tyskland

Crunchyroll® (beta)

USA, Storbritannia

TVer® (Beta)

Japan

BBC iPlayer

Sky Go® (Beta)

Storbritannia

Amazon Prime-video

HBO Max

Hulu

USA

Disney+

USA, Brasil

RaiPlay

Italia

SRF

Sveits

Star+

Brasil

Navn på strømmetjenester kan være registrerte eller uregistrerte varemerker for deres respektive eiere. Denne appen er ikke støttet, sponset eller støttet av eierne av tredjepartsvaremerkene nevnt her.