VPN niet beschikbaar in bepaalde regio's

In bepaalde regio's is het gebruik van VPN wettelijk vastgelegd. Momenteel zijn deze landen:

Gebruik de applicatie niet in deze regio's, omdat deze mogelijk in strijd is met lokale wetten. Kaspersky doet er alles aan om de verkoop van de abonnement van het programma in deze landen te voorkomen.

Als u per ongeluk een abonnement van het programma hebt gekocht in een van de bovenstaande regio's, wordt u ten zeerste aanbevolen om een van de volgende dingen te doen:

Lees dit artikel voor meer informatie over de beschikbaarheid van VPN in Rusland.

Verkoop in India tijdelijk stopgezet

Kaspersky heeft nu de verkoop van Kaspersky VPN Secure Connection in India tijdelijk stopgezet: het zal niet langer beschikbaar zijn als zelfstandig product of als onderdeel van Kaspersky Plus, Kaspersky Premium of Kaspersky Small Office Security.

In gevallen waarin de betaalde versie van Kaspersky VPN Secure Connection al is geactiveerd – als zelfstandig product of als onderdeel van Kaspersky Plus, Kaspersky Premium of Kaspersky Small Office Security – blijft deze werken tot het einde van de abonnementsperiode. Automatische verlenging blijft zoals gewoonlijk werken.

Ik heb een betaald abonnement en wil mijn app installeren, inclusief VPN

Als u een actief betaald abonnement heeft gekocht in India, inclusief VPN, en u problemen ondervindt bij het installeren of updaten van uw app, volg de onderstaande instructies.

Voor Android, iOS of macOS, neem contact op met de Kaspersky klantenondersteuning.

Voor Windows download de app via My Kaspersky:

1. Op het apparaat waarop u de app wilt installeren, log in bij My Kaspersky onder het account waaraan uw abonnement is gekoppeld
  2. Selecteer het abonnement dat u wilt gebruiken
  3. Klik op de knop Downloaden

U kunt ook contact opnemen met de Kaspersky klantenondersteuning.