VPN är inte tillgängligt i vissa regioner

I vissa regioner regleras användning av VPN enligt lag. För närvarande är dessa länder:

Vänligen använd inte programmet i dessa regioner, eftersom det kan bryta mot lokala lagar. Kaspersky gör sitt bästa för att förhindra köp av VPN-prenumerationer i dessa regioner.

Om du köpte en Kaspersky VPN-prenumeration av misstag i en av regionerna ovan rekommenderar vi att du gör något av följande:

Läs den här artikeln när du vill veta mer om VPN-tillgång i Ryssland.

Stoppad försäljning i Indien

Kaspersky har nu stoppat försäljningen av Kaspersky VPN Secure Connection i Indien: den kommer inte längre att vara tillgänglig som en fristående produkt eller som en komponent i Kaspersky Plus, Kaspersky Premium eller Kaspersky Small Office Security.

I fall där den betalda versionen av Kaspersky VPN Secure Connection redan har aktiverats – som en fristående produkt, eller som en komponent i Kaspersky Plus, Kaspersky Premium eller Kaspersky Small Office Security - kommer den att fortsätta att fungera till slutet av prenumerationsperioden. Automatisk förnyelse kommer att fortsätta som vanligt.

Jag har en betald prenumeration och vill installera min app som inkluderar en VPN

Om du har en aktiv betald prenumeration köpt i Indien som inkluderar VPN och du har problem med att installera eller uppdatera din app, följ instruktionerna nedan.

För Android, iOS eller macOS, kontakta Kasperskys kundtjänst.

För Windows, hämta din app på My Kaspersky:

1. Logga in på enheten du vill installera appen på My Kaspersky under kontot din prenumeration är ansluten till
  2. Välj prenumerationen du vill använda
  3. Klicka på knappen Ladda ned

Alternativt, kontakta Kasperskys kundtjänst.