Streamingtjänster som stöds

Du kan bara välja plats i den obegränsade versionen av Kaspersky VPN.

Kaspersky VPN stöder följande streamingtjänster, vilket ger ultrasnabb uppspelningshastighet och säker anslutning på samma gång.

Du kan endast använda denna funktionalitet om du har rätt att använda respektive tjänst och dess innehåll och om du följer tredje parts rättigheter och tillämplig lag. Mer om begränsningar för programanvändning.

Tjänst

Rekommenderad plats

Netflix

USA, Storbritannien, Tyskland, Japan

Apple TV® (beta)

ESPN+® (beta)

Spotify® (beta)

USA, Storbritannien, Tyskland

Crunchyroll® (beta)

USA, Storbritannien

TVer® (beta)

Japan

BBC iPlayer

Sky Go® (beta)

Storbritannien

Amazon Prime Video

HBO Max

Hulu

USA

Disney+

USA, Brasilien

RaiPlay

Italien

SRF

Schweiz

Star+

Brasilien

Namn på streamingtjänster kan vara registrerade eller oregistrerade varumärken som tillhör deras respektive ägare. Den här appen stöds inte, sponsras eller stöds av ägarna till de tredjepartsvarumärken som nämns här.