Om lämnade data

Visa information om uppgifterna som lämnas till Kaspersky medan du använder tidigare versioner av programmet

Uppgifter som lämnas till Kaspersky genom att använda Kaspersky Safe Kids 1.6

Kaspersky skyddar all information som tagits emot i enlighet med lag och gällande Kaspersky-regler. Data överförs via en säker kanal.

Vilka personuppgifter som lämnas i Licensavtalet för slutanvändare (Licensavtalet) finns angivna i motsvarande juridiska dokument. Du kan läsa Licensavtalet genom att öppna dokumentet license.txt i programmets installationsmapp.

Icke personlig data som tillhandahålls för viktiga funktioner:

Icke-personliga uppgifter lämnade för att förbättra kvaliteten på programvaran: