Om datafremskaffelse

Du kan få vist oplysninger om de data, der leveres til AO Kaspersky Lab ved hjælp af tidligere versioner af programmet:

For at understøtte to-trins-verifikation på My Kaspersky, skal du angive en sikkerhedskode, som sendes til din enhed i en SMS-meddelelse.

For at beskytte din My Kaspersky-kontos sikkerhed skal du angive CAPTCHA-tegnene.

Du accepterer, at du, mens du bruger appen, giver Kaspersky oplysninger om KSN-tjenesternes kvalitet: