A Kaspersky Safe Kids áttekintése

A Kaspersky Safe Kids figyeli a gyermeke biztonságát az interneten és a mindennapi életben. Az Ön döntése, hogy mi a biztonságos a gyermekei számára: melyik webhelyet látogathatják meg, milyen messzire mehetnek sétálni a háztól, és mennyi időt tölthetnek a számítógép vagy az okostelefon használatával. Az alkalmazás biztosítja, hogy a gyermeke betartsa az Ön által felállított szabályokat.

A Kaspersky Safe Kids bármilyen korú gyermeknek megfelelő. Ha a Kaspersky Safe Kids alkalmazásban megadja a gyermek születési dátumát, az alkalmazás automatikusan kiválasztja az életkornak megfelelő beállításokat.

Amikor a gyermek az interneten szörfözik, a Kaspersky Safe Kids segít Önnek, hogy:

Amikor a gyermekei időt töltenek a számítógép, a táblagép vagy az okostelefon használatával, a Kaspersky Safe Kids segít Önnek, hogy:

Amikor nincs a gyermekével, a Kaspersky Safe Kids segít Önnek, hogy:

A Kaspersky Safe Kids Windows, macOS, Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező eszközökre telepíthető.

Gyermekei biztonságának figyeléséhez az összes általuk használt eszközre telepítse a Kaspersky Safe Kids alkalmazást.

A Kaspersky Safe Kids beállításai

Módosíthatja a Kaspersky Safe Kids alapértelmezett beállításait és megtekintheti a gyermek tevékenységéről szóló jelentéseket a My Kaspersky Gyerekek részében. A My Kaspersky portálra való bejelentkezéshez egy My Kaspersky-fiókra van szüksége.

Feltelepítheti a Kaspersky Safe Kids alkalmazást az okostelefonjára is, ahol beállíthatja azt szülői használatra, és ellenőrizheti benne a beállításokat, az értesítéseket és a jelentéseket.

Oldal tetejére