Overholdelse av EU-loven

Vis alt | Skjul alt

Der det er distribuert i Den europeiske union, oppfyller Kaspersky Safe Kids vilkårene i GDPR (General Data Protection Regulation).

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du er gammel nok til å installere Kaspersky Safe Kids i Den europeiske union. Når Kaspersky Safe Kids er installert, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkår og betingelser som kreves for konfigurering og bruk av Kaspersky Safe Kids første gang.

Du vil også bli bedt om å godta meddelelsen om databehandling for markedsføringsformål, som gjør at Kaspersky kan tilby deg ekstra fordeler. Hvis du velger å godta denne meddelelsen, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt i programinnstillingene.

Vise, godta eller avslå markedsføringsmeddelelsen

I henhold til vilkårene i GDPR har du rett til å fjerne alle dine personlige data fra Kaspersky. Når du kontakte kundeservice for å slette personlige data, skal du oppgi datamaskinens unike ID-er.

Oppgi ID-ene til kundeservice for å slette personlige data