Naleving van de wetgeving van de Europese Unie

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Kaspersky Safe Kids wordt gedistribueerd in de Europese Unie en voldoet aan de voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wanneer u de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid accepteert, bevestigt u dat u oud genoeg bent om Kaspersky Safe Kids te installeren binnen de Europese Unie. Nadat Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd, wordt u gevraagd de algemene voorwaarden te lezen en accepteren die vereist zijn voor de initiële configuratie en het gebruik van Kaspersky Safe Kids.

U wordt ook gevraagd om de Verklaring voor gegevensverwerking voor marketingdoeleinden te accepteren, waardoor Kaspersky u extra voordelen kan bieden. Als u ervoor kiest deze verklaring te accepteren, kunt u dit op elk gewenst moment in de programma-instellingen ongedaan maken.

De marketingverklaring bekijken, accepteren of weigeren

Volgens de voorwaarden van de AVG hebt u het recht om al uw persoonlijke gegevens van Kaspersky te verwijderen. Wanneer u Neem contact op met de Klantenservice om persoonlijke gegevens te verwijderen, moet u de unieke ID's van uw computer verstrekken.

Verstrek de ID's aan de klantenservice om persoonlijke gegevens te verwijderen