Tillåta programmet åtkomst till webbkameran

Tillåta åtkomst till webbkameran:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Klicka på knappen Fler verktyg.

Verktyg fönster öppen.

3. I fönstret Verktyg, går du till avsnittet Programhantering.
  4. Klicka på länken Programkontroll för att öppna fönstret Programkontroll.
  5. I fönstret Programkontroll klickar du på länken Programhantering för att öppna fönstret Programhantering.
  6. Välj programmet för vilket du vill tillåta åtkomst till webbkameran på listan. Dubbelklicka på programnamnet för att öppna fönstret Programregler.
  7. I fönstret Programregler, öppna fliken Rättigheter.
  8. I listan med rättighetskategorier, väljer du OperativsystemändringMisstänkta ändringar i operativsystemet Webbkameraåtkomst.
  9. Klicka på ikonen i kolumnen Åtgärd för att öppna snabbmenyn, och välj Tillåt.
  10. Klicka på knappen Spara.

Programmet tillåts åtkomst till webbkameran om kryssrutan Blockera åtkomst till webbkameran för alla program är avmarkerad.

Om kryssrutan Blockera åtkomst till webbkameran för alla program är markera, blockerar Kaspersky Small Office Security programåtkomst till webbkameran utan att ta hänsyn tillförlitlighetsgrupp eller manuellt konfigurerade behörigheter.