Aktivering af programmet

Aktiveringsguiden startes, første gang Kaspersky Total Security startes.

Aktivering er en proces til at tage en fuldt funktionsdygtig version af programmet i brug i et bestemt tidsrum.

Hvis du har købt en licens til Kaspersky Total Security og downloadet programmet fra en onlinebutik, kan programmet aktiveres automatisk i forbindelse med installationen.

Du får tilbudt følgende indstillinger for aktivering af Kaspersky Total Security:

Der kræves en internetforbindelse for at aktivere programmet.

Under programaktiveringen skal du muligvis registrere dig på My Kaspersky portal.