A gyermekek védelme a Kaspersky Safe Kids segítségével

Ha a számítógépen telepítve van a Kaspersky Total Security alkalmazás, ingyenesen használhatja a gyermekek védelmét segítő Kaspersky Safe Kids megoldást.

A Kaspersky Safe Kids névjegye

A Kaspersky Safe Kids egy olyan többplatformos megoldás, amely segít a gyermek biztonságának felügyeletében a való világban és a virtuális világban is. Az Ön feladata, hogy eldöntse, mi biztonságos a gyermeke számára, például, hogy milyen weboldalakat látogathat meg, hány órát tölthet a számítógép vagy okostelefon használatával, vagy hová mehet sétálni. Az alkalmazás biztosítja, hogy a gyermeke engedelmeskedjen az Ön által felállított szabályoknak.

A Kaspersky Safe Kids Windows, macOS, Android és iOS operációs rendszereket futtató eszközökkel kompatibilis. Ha a Kaspersky Safe Kids alkalmazást a saját és a gyermekei által használt eszközökre is telepíti, a My Kaspersky-fiókja segítségével az alkalmazást kezelheti a gyermeke eszközein, de az alkalmazás szülő módjának használatával a saját mobileszközén is.

A Kaspersky Safe Kids két verzióban érhető el: Ingyenes és Prémium.

A Kaspersky Safe Kids használatához az internetről le kell töltenie az alkalmazás telepítőcsomagját, és manuálisan telepítenie kell az alkalmazást a számítógépen.

Kaspersky Safe Kids használata esetén

A Kaspersky Safe Kids a Kaspersky Total Security segítségével letiltható. Ennek elkerüléséhez azt javasoljuk, hogy védje jelszóval a Kaspersky Total Security beállításaihoz való hozzáférést.

Ha egy a Kaspersky Safe Kids-ben egy gyermek profiljához kapcsolódó fiókkal jelentkezett be az operációs rendszerbe, a Kaspersky Total Security nem fogja megjeleníteni a következő értesítéseket:

Engedélyezheti az értesítéseket a Értesítések megjelenítése a gyermekek felhasználói fiókjában jelölőnégyzet bejelölésével az Értesítési beállítások ablakban (BeállításokFelületÉrtesítések).

A Kaspersky Safe Kids nem minden régióban érhető el.

Oldal tetejére