A számítógép védettségi állapotának felmérése és a biztonsági problémák megoldása

A számítógép védelmével kapcsolatos problémákat az alkalmazás főablakának felső részén megjelenő jelzés mutatja. A zöld szín azt jelzi, hogy a számítógép védett. A sárga szín azt jelzi, hogy védettségi problémák vannak, a vörös pedig azt, hogy a számítógép biztonsága súlyos veszélyben van. A felmerült problémák és biztonsági fenyegetések azonnali orvoslása javasolt.

A fő alkalmazásablakban lévő jelzőre kattintva meg tudja nyitni az Értesítési központ ablakot. Ez az ablak részletes információkat nyújt a számítógép védelmi állapotáról, és lehetséges műveleteket javasol a problémák és fenyegetések kiküszöbölésére.

A védelem problémái kategóriák szerint vannak csoportosítva. Minden probléma mellett fel vannak sorolva a megoldásához használható műveletek.

A Javaslatok részben az alkalmazás működésének optimalizálása és még hatékonyabb használata céljából elvégzendő műveletek felsorolása látható.

Az N mellőzött értesítések mutatása részben azok az értesítések jelennek meg, amelyekre a felhasználó a Kihagyás műveletet alkalmazta. Az itt felsorolt problémák nem befolyásolják a védelmi állapot fő alkalmazásablakban lévő jelzőjének színét.

Oldal tetejére