A számítógép-védelem távoli kezelésének bemutatása

Ha a számítógépen telepítve van a Kaspersky Total Security és a My Kaspersky szolgáltatáshoz csatlakozik, akkor annak védelmét távolról is kezelheti.

A számítógép védelmének távoli kezeléséhez jelentkezzen be a My Kaspersky-re a fiókjával, majd menjen az Eszközök részhez.

Az Eszközök részen az alábbiakat teheti:

Ha a My Kaspersky-ről indítja el a számítógép vizsgálatát, a Kaspersky Total Security az észlelt objektumokat automatikusan, az Ön bevonása nélkül dolgozza fel. Vírus vagy egyéb fenyegetés észlelése esetén a Kaspersky Total Security megpróbál a számítógép újraindítása nélkül vírusmentesítést végezni. Ha ez nem lehetséges, akkor a számítógép-biztonsági problémák My Kaspersky-n megjelenő listája egy üzenetet jelenít meg arról, hogy a vírusmentesítéshez újra kell indítani a számítógépet.

Ha a My Kaspersky-n az észlelt objektumok listája 10-nél több elemet tartalmaz, akkor csoportosítva jelennek meg. Ilyenkor az észlelt objektumokat a My Kaspersky-n keresztül együttesen kizárólag úgy lehet feldolgozni, hogy az egyes objektumokat egyenként nem lehet megvizsgálni. Az objektumok különálló megtekintéséhez ekkor a számítógépen telepített alkalmazás felületét célszerű használni.

Lásd még:

Továbblépés a számítógép-védelem távoli kezelésére

Oldal tetejére