PLATFORMSPECIFICATIES

Wegens beperkingen van het iOS-besturingssysteem heeft Kaspersky Security Cloud de volgende specificaties:

De volledige functionaliteit is beschikbaar op Windows-computers, Macs en Android-telefoons en -tablets.

Bepaalde functies zijn alleen beschikbaar op Windows-computers en Macs:

Met onze ingebouwde VPN-service kunt u dagelijks 500 MB verkeer op uw apparaat beveiligen. De service maakt automatisch verbinding met een snelle server die zich in of dicht bij uw regio bevindt. Tegen een meerprijs krijgt u onbeperkt verkeer en de optie om de regio te selecteren van de server waarmee u verbinding maakt.

Gezinsdeling is beschikbaar in een speciale versie: Kaspersky Security Cloud – Family.