Informatie over websitecategorieën

Hieronder vindt u de volledige lijst met categorieën van websites. De lijst met categorieën voor specifieke Kaspersky-producten kan verschillen.

Het categorisatieproject bestaat uit technologieën en databanken voor het categoriseren van webpagina's. Categorisering wordt uitgevoerd op een server die uitspraken doet aan gebruikers. Informatie over paginacategorieën wordt doorgegeven aan Kaspersky-producten. Deze informatie is ook beschikbaar in de KWF SDK.

De webinhoud wordt ingedeeld in categorieën van het hoogste niveau (zoals vermeld in de inhoudsopgave), die elk verschillende subcategorieën bevatten.

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Erotische inhoud

Alcohol, tabak, drugs

Godsdienst, religieuze groeperingen

Nieuwsbronnen

Wapens, explosieven, leger inhoud

Jobsites

Software, audio, video

Anonymizers

E-commerce

Geweld, intolerantie

Grof taalgebruik, obsceniteit

Online communicatie

Videospellen

Gokken, loterijen, sweepstakes

Verboden door regionale wetgeving

Banners

Generatieve AI-tools

Versies van dit document

15 januari 2024

Mei 17, 2023

Augustus 22, 2022

Oktober 15, 2021

Juni 29, 2020