Ervoor zorgen dat Kaspersky Security for Windows Server met succes is verwijderd

Zorg ervoor dat Kaspersky Security for Windows Server volledig verwijderd is:

Als er programma- of stuurprogrammabestanden op de server achterblijven, verwijdert u de relevante bestanden handmatig. Als Kaspersky Security for Windows Server-services nog steeds actief zijn op de server, stop de services dan (sc stop) en verwijder ze (sc delete) handmatig. Om het stuurprogramma klam.sys te stoppen, gebruikt u de opdracht fltmc unload klam.

Naar boven