Rapporten bekijken

Als een gebruiker rapporten kan bekijken, kan de gebruiker ook alle gebeurtenissen in de rapporten bekijken.

Zo bekijkt u rapporten:

1. Ga in het hoofdvenster van het programma naar Bewaking en klik op de tegel Rapporten.

Een venster met de lijst van evenementen in het rapport. De gebruiker kan gebeurtenissen filteren/sorteren en rapporten opslaan in een bestand.

Rapporten

2. Selecteer in de lijst met componenten en taken een component of taak.

Rechts in het venster ziet u een rapport met een lijst met gebeurtenissen die zich voordeden tijdens de werking van het geselecteerde onderdeel of de geselecteerde taak van Kaspersky Endpoint Security. U kunt gebeurtenissen in het rapport sorteren op de waarden in de cellen van een van de kolommen.

3. Om gedetailleerde informatie over een gebeurtenis te zien, selecteert u de gebeurtenis in het rapport.

Een blok met de samenvatting van de gebeurtenis wordt onder in het venster weergegeven.