Kaspersky Sandbox

Vanaf versie 11.7.0 bevat Kaspersky Endpoint Security for Windows een ingebouwde agent voor integratie met de Kaspersky Sandbox-oplossing. De Kaspersky Sandbox-oplossing detecteert en blokkeert automatisch geavanceerde dreigingen op computers. Kaspersky Sandbox analyseert het gedrag van objecten om schadelijke activiteit en activiteit kenmerkend voor doelgerichte aanvallen op de IT-infrastructuur van het bedrijf te detecteren. Kaspersky Sandbox analyseert en scant objecten op speciale servers met geïmplementeerde virtuele kopieën van Microsoft Windows-besturingssystemen (Kaspersky Sandbox-servers). Voor meer informatie over de oplossing gaat u naar de Help van Kaspersky Sandbox.

De volgende configuraties zijn mogelijk voor de Kaspersky Sandbox-oplossing:

Kaspersky Sandbox 2.0

Kaspersky Sandbox 2.0 ondersteunt de configuratie [KES+built-in agent].

Minimumvereisten:

Kaspersky Sandbox 1.0

Kaspersky Sandbox 1.0 ondersteunt de [KES+KEA]-configuratie.

Minimumvereisten:

In deze Help-sectie

Integratie van de ingebouwde agent met Kaspersky Sandbox

Een TLS-certificaat toevoegen

Kaspersky Sandbox-servers toevoegen

Scannen op indicatoren van compromis (stand-alone taak)

Migratiegids van KEA naar KES voor Kaspersky Sandbox