Compatibiliteit met toepassingen van derden EPP

EDR-agent ondersteunt de functionaliteit van Kaspersky Detection and Response-oplossingen. Beveiligings- en besturingscomponenten zijn niet beschikbaar voor EDR Agent. Met deze configuratie is het mogelijk EPP-programma’s van derden te installeren en Kaspersky Detection and Response-oplossingen in de infrastructuur van de organisatie te implementeren. EDR-agent ondersteunt Kaspersky Managed Detection and Response en Kaspersky Anti Targeted Attack Platform (EDR).

EDR-agent is compatibel met EPP-programma’s van de volgende leveranciers:

De programma's moeten in de volgende volgorde worden geïnstalleerd: installeer eerst het EPP-programma, vervolgens Kaspersky Security Center Network Agent en vervolgens EDR Agent. Dit is nodig omdat het installatieprogramma van de EPP-programma EDR-agent en Networkagent mogelijk als incompatibele software detecteert en deze verwijdert. De werking van EDR-agent en Networkagent moet ook worden gecontroleerd na het updaten van de EPP-programma van derden, omdat het installatieprogramma de computer mogelijk opnieuw scant op incompatibele software en de programma’s verwijdert.

Als u EDR-agent niet kunt installeren op een computer met een EPP-programma van derden omdat het installatieprogramma incompatibele software op de computer heeft aangetroffen, kunt u de controle op incompatibele software overslaan.