Bronnen met informatie over het programma

Kaspersky Endpoint Security-pagina op de Kaspersky-website

Op de Kaspersky Endpoint Security-pagina, kunt u algemene informatie bekijken over het programma en de functies en eigenschappen ervan.

De Kaspersky Endpoint Security-pagina bevat een link naar de online winkel. Daar kunt u het programma kopen of verlengen.

Kaspersky Endpoint Security-pagina in de Knowledge Base

Knowledge Base is een sectie op de website voor Technische Support.

Op de Kaspersky Endpoint Security-pagina in de Knowledge Base, kunt u artikelen lezen met nuttige informatie, aanbevelingen en antwoorden op veelgestelde vragen over het aanschaffen, installeren en gebruiken van het programma.

Knowledge Base-artikelen kunnen vragen beantwoorden die niet alleen betrekking hebben op Kaspersky Endpoint Security, maar ook op andere Kaspersky-programma's. Artikelen in de Knowledge Base kunnen ook nieuws van de Technische Support bevatten.

Bespreking van Kaspersky-programma's in het Forum

Als uw vraag niet dringend is, kunt u het onderwerp bespreken met Kaspersky-experts en andere gebruikers in ons Forum.

In het forum kunt u bestaande onderwerpen bekijken, uw eigen opmerkingen plaatsen en nieuwe discussieonderwerpen maken.