Bruk to-faktor autentisering

Kaspersky Password Manager lar deg bruke to-faktor autentisering for å logge på kontoene dine på nettsteder og i programmer sikrere.

Merk: Denne funksjonaliteten er kun tilgjengelig med et abonnement.

Når to-faktor autentisering er slått på, må du skrive inn et engangs 6-sifret passord generert i Kaspersky Password Manager i tillegg til påloggingen og passordet når du logger på.

Det betyr at kriminelle ikke vil kunne logge på kontoen din selv om de kjenner legitimasjonen din.

Merk: For å bruke denne funksjonen må du legge til kontoene dine med to-faktor autentisering til Kaspersky Password Manager på smarttelefonen.

Installer Kaspersky Password Manager på smarttelefonen

Logg på et nettsted eller et program med et engangspassord