Tillägg för Kaspersky Password Manager

Med tillägget för Kaspersky Password Manager kan du hantera dina webbplatskonton från webbläsaren.

Du kan öppna tilläggsmenyn genom att klicka på  i webbläsarens verktygsfält.

Från tilläggsmenyn kan du:

I tillägget Kaspersky Password Manager för Safari kan du även kopiera uppgifter (t.ex. användarnamn och lösenord) som lagras i programmet.

Om valvet är låst har du inte åtkomst till dina data. Det innebär att tilläggsmenyn endast visar ett fält för inmatning av huvudlösenordet och knappen Lås upp.