Meddelelser i Spil- og Forstyr ikke-tilstand

Hvis du har Kaspersky Password Manager installeret på din enhed sammen med Kaspersky og Spiltilstand eller Forstyr ikke-tilstand er aktiveret, vises Kaspersky Password Manager-meddelelser ikke, når du kører et program i fuldskærmstilstand, spiller et spil, bruger en videochat eller ser en film. Når du har afsluttet spiltilstand eller Forstyr-ikke-tilstand, viser Kaspersky Password Manager dig alle meddelelser om hændelser, der fandt sted, mens du var optaget. Beskeder om begivenheder, der ikke længere er relevante, vises ikke.