Tilføj et bankkort

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed understøtter Touch ID/Face ID, og Touch ID/Face ID er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Bankkort > på genvejslinjen.

Vinduet Bankkort åbnes.

4. Indtast et navn på posten i feltet Bankkort (du kan f.eks. bruge den udstedende banks navn).
  5. I feltet primære oplysninger skal du udfylde oplysningerne om dit bankkort: kortnummer, kortindehaver, kortets udløbsdato, CVC2/CVV2-kode og PIN-kode. Hvis feltet indeholder vigtige finansielle detaljer, skjuler Kaspersky Password Manager dem og viser prikker i stedet. For at se disse detaljer skal du trykke på . I stedet for at indtaste kortnummeret manuelt kan du scanne det ved at trykke på .
  6. I afsnittet ekstra kan du udfylde de valgfri felter.
  7. Tilføj eventuelt en kommentar i afsnittet kommentar.
  8. Tryk på Gem.

Bankkortposten vises i vinduet Bankkort. Hvis du vil åbne bankkortoplysningerne, skal du trykke på Åbn.