Tilføj en adresse

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed understøtter Touch ID/Face ID, og Touch ID/Face ID er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Adresser > på genvejslinjen.

Vinduet Adresse åbnes.

4. Udfyld de relevante felter med de oplysninger, du vil gemme i denne post.
  5. Tryk på Gem.

Adresseposten vises i vinduet Adresser. Hvis du vil se detaljerede adresseoplysninger, skal du udvide posten og trykke på Åbn.