Redigér en webstedspost

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed understøtter Touch ID/Face ID, og Touch ID/Face ID er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Websteder på genvejslinjen.
  4. Vælg den post, du vil redigere, i vinduet Websteder.
  5. Tryk på > Rediger.

Indtastningsvinduet åbnes.

6. Ændr en eksisterende konti eller tilføj en ny.
  7. Tryk om nødvendigt på Historik over adgangskodeændring. I vinduet, der åbnes, kan du finde de sidste 5 adgangskoder til kontoen, inklusive den nuværende.

Tryk for at kopiere en af adgangskoderne eller gendan for at bruge den valgte adgangskode i stedet for den nuværende.

8. Tryk på Gem.