Kopiér data fra en webstedskonto

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed understøtter Touch ID/Face ID, og Touch ID/Face ID er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Websteder på genvejslinjen.
  4. Udvid den webstedspost, som du vil kopiere, i vinduet Websteder.
    • Hvis du vil kopiere et bestemt felt, skal du trykke på ved siden af det.
    • Hvis du vil kopiere alle data, der er gemt til posten, skal du trykke på  > Kopiér alle.

Kaspersky Password Manager kopierer følgende data til udklipsholderen:

• Navnet på webstedsposten
      • Adressen på webstedet
      • For hver konto der tilføjes til posten; kontonavn, brugernavn, adgangskode og kommentar

Kaspersky Password Manager beholder de kopierede data i udklipsholderen i den periode, der er angivet i indstillingerne for Kaspersky Password Manager.