Beta og abonnementer

Betaversioner kan bruges med eller uden abonnement, ligesom officielt udgivne versioner. For at prøve den avancerede funktion i betaversionen skal du bruge et hvilket som helst abonnement, der inkluderer Kaspersky VPN. Der er ingen særlig licens til betaversioner. Se artiklen Opgrader til den ubegrænsede version for at få detaljerede oplysninger om, hvordan du får og aktiverer et abonnement.

Bemærk: Du skal registrere en separat My Kaspersky-konto, der udelukkende bruges til betatest.

Hvis du allerede har købt et abonnement, skal du ikke tilføje aktiveringskoder til din My Kaspersky-konto, der kun bruges til beta-test. Hvis du gør det, vil programmet automatisk aktivere abonnementet, og dit abonnement vil begynde at udløbe. Se, hvordan du tjekker abonnementer på My Kaspersky i My Kaspersky Hjælp.

Hvis du ikke er logget ind på din My Kaspersky konto, og du gerne vil anvende dit abonnement, kan du gendanne dit abonnement. Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan du afbryder forbindelsen til abonnementet i artiklen Om anonyme abonnementer.

Hvis du allerede bruger et abonnement, kan du bruge funktioner, der kun er abonnement, i betaversionen under det samme abonnement. Dit abonnementsperiode forlænges ikke med betatestens varighed.