Sådan aktiveres Dobbelt VPN

Kaspersky Double VPN (også kendt som multi-hop) giver dig mulighed for at oprette en kæde af to lokationer i forskellige lande. Sammenkædning af VPN-servere på denne måde giver et ekstra lag af kryptering, der forbedrer sikkerheden og privatlivets fred for din IP-adresse.

Funktionen Dobbelt VPN lader dig også oprette forbindelse til en ønsket VPN-server gennem en mellemserver, hvis du ikke kan oprette forbindelse til den ønskede VPN-server direkte.

Kaspersky Dobbelt VPN bruger indlejret kryptering: Tunnelen mellem klienten og udgangsserveren er indlejret i tunnelen mellem klienten og den mellemliggende server, hvilket giver et ekstra lag af kryptering mellem klienten og den mellemliggende server. I begge tilfælde udføres kryptering på klienten; data dekrypteres ikke på den mellemliggende server. Det betyder, at den mellemliggende server ikke har adgang til den klienttrafik, der passerer igennem den.

I nogle tilfælde vil aktivering af en Dobbelt VPN-forbindelse sinke din trafik, da den skal gå gennem to VPN-servere, der potentielt er placeret tusindvis af kilometer fra hinanden.

Dobbelt VPN bruger Catapult Hydra-protokollen til at etablere forbindelsen. Sørg for, at indstillingen Catapult Hydra eller Automatisk (anbefalet) er valgt i programindstillingerne.

Aktivér Dobbelt VPN