Konfigurer brugerdefineret DNS over HTTPS-serveren

Du kan konfigurere en tredjeparts DNS over HTTPS-servere som et alternativ til standard DNS-servere. Denne mulighed kan være nyttig, hvis du har brug for at kontrollere og filtrere dine DNS-forespørgsler eller få yderligere funktionalitet leveret af en bestemt DNS-udbyder.

Konfigurer en brugerdefineret DNS over HTTPS-server

Bemærk: Konfiguration af en brugerdefineret DNS over HTTPS-server er kun tilgængelig i den Ubegrænsede version af ​​Kaspersky VPN.

Eksempler på DNS over HTTPS-servere:

Bemærk: Servicevilkårene bestemmes af tjenesteudbyderen. Brugeren påtager sig ansvaret for at bruge tjenesten leveret af en bestemt DNS-server.