Tietoja beta-versiosta

Tärkeää: Beta-versiot eivät ole tarkoitettu käytettäväksi Yhdysvalloissa.

Haluaisimme oppia kokemuksistasi uusien ominaisuuksiemme käytöstä ja kutsua sinut betatestaajaksi. Beta-versio sisältää uusia ominaisuuksia, joita voit kokeilla ennen kuin ne julkaistaan ​​virallisesti.

Huomaa, että beta-versiot voivat olla epävakaampia kuin lopullinen virallisesti julkistettu versio. Saatat kohdata ongelmia, kuten sovellusten kaatumista, toimintoja, jotka eivät toimi kunnolla, tai palveluita, jotka eivät ole käytettävissä.

Beta-versio on ilmainen. Sovelluksen toiminnot voivat kuitenkin olla rajoitettuja (esimerkiksi ostot eivät ehkä ole käytettävissä). Lue huolellisesti kaikki ehdot beetaversion loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksesta.

Huomautus: Käytä sovellusta vain sovelluksen asennetun version tarjoamien toimintojen mukaisesti. Keltainen merkki sovelluskuvakkeen vieressä ja "Beta"-teksti sovelluksen nimessä Tietoja-ikkunassa osoittavat, että käytät sovelluksen beta-versiota.

Ennen kuin aloitat sovelluksen betatestauksen, lue huolellisesti Beta- ja tilaukset -osio.

Osallistu betatestaukseen

Lähetä palautetta

Lopeta betatestaus