Konfigurer egendefinert DNS over HTTPS-server

Du kan konfigurere en tredjeparts DNS over HTTPS-servere som et alternativ til standard DNS-servere. Denne muligheten kan være nyttig hvis du trenger å kontrollere og filtrere DNS-søkene dine eller få tilleggsfunksjonalitet levert av en bestemt DNS-leverandør.

Konfigurer en egendefinert DNS over HTTPS-server

Merk: Konfigurasjon av en egendefinert DNS over HTTPS-server er bare tilgjengelig i Ubegrenset versjonen av Kaspersky VPN.

Eksempler på DNS over HTTPS-servere:

Merk: Vilkårene for bruk bestemmes av tjenesteleverandøren. Brukeren tar ansvar for å bruke tjenesten som tilbys av en bestemt DNS-server.