Om betaversionen

Viktigt: Betaversioner är inte avsedda för användning i USA.

Vi skulle vilja veta mer om din erfarenhet av att använda våra nya funktioner och inbjuder dig att bli en betatestare. Betaversionen innehåller nya funktioner som du kan prova innan de släpps officiellt.

Tänk på att betaversioner kan vara mindre stabila än den slutgiltiga versionen som släpps officiellt för allmänheten. Du kan stöta på problem som appkrascher, funktioner som inte fungerar som de ska eller otillgängliga tjänster.

Betaversionen är gratis. Appens funktionalitet kan dock vara begränsad (till exempel kan köp vara otillgängliga). Läs noggrant alla villkor för betaversionen i licensavtalet för slutanvändare.

Obs! Du får endast använda programmet i enlighet med funktionerna i den installerade versionen av programmet. Den gula markeringen bredvid programikonen och "Beta" som lagts till i programnamnet i fönstret Om indikerar att du använder betaversionen av programmet.

Innan du börjar betatesta programmet, vänligen läs avsnittet Beta och prenumerationer noggrant.

Delta i betatester

Skicka feedback

Avsluta betatesten