Hur man aktiverar Dubbel-VPN

Kaspersky Dubbel-VPN (även känd som multi-hop) låter dig skapa en kedja av två VPN-servrar i olika länder. Att koppla ihop VPN-servrar på detta sätt ger dig ett extra krypteringslager som ökar säkerheten och integriteten för din IP-adress.

Funktionen Dubbel-VPN låter dig också ansluta till en önskad VPN-server via en mellanserver om du inte kan ansluta till den önskade VPN-servern direkt.

Kaspersky Dubbel-VPN använder kapslad kryptering: tunneln mellan klienten och utgångsservern är inbäddad i tunneln mellan klienten och den mellanliggande servern, vilket ger ett ytterligare krypteringslager mellan klienten och den mellanliggande servern. I båda fallen utförs kryptering på klienten; data dekrypteras inte på den mellanliggande servern. Det betyder att den mellanliggande servern inte har åtkomst till den klienttrafik som passerar genom den.

I vissa fall kan din trafik sakta ner om du aktiverar en Dubbel-VPN-anslutning, eftersom den måste gå genom två VPN-servrar som kan vara placerade tusentals mil från varandra.

Dubbel-VPN använder protokollet Catapult Hydra för att upprätta anslutningen. Se till att alternativet Catapult Hydra eller Auto (rekommenderas) är valt i programinställningarna.

Aktivera Dubbel-VPN