Konfigurera anpassad DNS över HTTPS-servern

Du kan konfigurera en tredje parts DNS över HTTPS-servrar som ett alternativ till standard DNS-servrarna. Det här alternativet kan vara användbart om du behöver kontrollera och filtrera dina DNS-frågor eller skaffa ytterligare funktionalitet från en viss DNS-leverantör.

Konfigurera en anpassad DNS över HTTPS-server

Obs! Det går bara att konfigurera en anpassad DNS över HTTPS-server i den Obegränsade versionen av Kaspersky VPN.

Exempel på DNS över HTTPS-servrar:

Obs! Användarvillkoren bestäms av tjänsteleverantören. Användaren tar ansvar för att använda tjänsten som tillhandahålls av en viss DNS-server.