Tietoja ilmoituksista

Sovelluksen ilmoitukset ovat ponnahdusikkunoita jotka kertovat sinulle sovelluksen toimintojen tapahtumista.

Ilmoitukset on jaettu kahteen luokkaan tapahtuman tärkeyden perusteella:

Ilmoitukset näytetään oletusarvoisesti. Voit poistaa käytöstä kaikkien ilmoitusten näyttämisen ilmoitusikkunassa tai määrittää ilmoitusten näyttöasetuksia sovelluksen asetusikkunassa.

Ilmoituksen tiedot ovat olennaisia sillä hetkellä kun ilmoitus näytetään.

Windows 8:ssa ja uudemmissa käyttöjärjestelmissä Kaspersky VPN Secure Connection -ilmoituksia ei näytetä, jos Fluent Design -sovellus on avoinna koko näytön tilassa.

Tietoja ilmoitusten näyttämisestä pelitilassa ja Älä häiritse -tilassa

Jos Kaspersky VPN Secure Connection on asennettu laitteellesi yhdessä Kaspersky-sovelluksen kanssa ja pelitila tai Älä häiritse -tila on käytössä, Kaspersky VPN Secure Connection -ilmoituksia ei näytetä, kun käytät jotakin sovellusta koko näytön tilassa, pelaat peliä, soitat videopuhelua tai katsot elokuvaa. Kun poistut pelitilasta tai Älä häiritse -tilasta, Kaspersky VPN Secure Connection näyttää tehtäväpalkin ilmoitusalueella ilmoituksen kaikista tapahtumista, joita varattuna ollessasi ilmeni. Ilmoituksia tapahtumista, jotka eivät enää ole ajankohtaisia, ei näytetä.