Hallinnoi Kaspersky Safe Kidsiä My Kasperskyssa

Kaikkia Kaspersky Safe Kidsin asetuksia hallinnoidaan Lapset-osiossa My Kaspersky -verkkosivustolla. Kun olet muuttanut Kaspersky Safe Kidsin asetuksia, ne synkronoidaan My Kaspersky -verkkosivustolla ja lastesi laitteilla olevien Kaspersky Safe Kids -asennusten välillä.

My Kasperskyssa voit tarkistaa ja säätää seuraavia asetuksia:

Voit myös valvoa lapsesi toimia:

Avaa My Kaspersky tililtä, jota Kaspersky Safe Kids valvoo

Avaa My Kaspersky tililtä, jota Kaspersky Safe Kids ei valvo

Huomautus: Voit saada myös liikkeellä ollessasi ilmoituksia lastesi toimista Kaspersky Safe Kidsin mobiilisovelluksella älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Katso myös

Eri rajoitustyypit lapsellesi