Hovedprogramvinduet

Programmets hovedvindu viser gjeldende kontoinnstillinger. Begge foresatte og barna kan kommunisere med programmets hovedvindu.

Som standard viser programmets hovedvindu dagens tidsbegrensning på for datamaskinbruk. Ved å klikke Mer informasjon, kan du vise gjeldende Kaspersky Safe Kids-innstillinger for barnet og administrere programmet.

Programmets hovedvindu gir deg muligheten til å gjøre følgende:

Merk: Kaspersky Safe Kids krever My Kaspersky-påloggingsinformasjon for å stanse programmet midlertidig, endre barnas datamaskinkontoer og endre innstillinger på My Kaspersky.