Over de verstrekte gegevens

Lees meer over de gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt met oudere versies van het programma

Gegevens die aan Kaspersky worden verstrekt als je Kaspersky Safe Kids 1.9 gebruikt

Kaspersky beschermt alle ontvangen informatie in overeenstemming met de wetgeving en de toepasselijke Kaspersky-voorschriften. De gegevens worden via een beveiligd kanaal verstuurd.

De persoonlijke gegevens die worden verstrekt onder de Gebruiksrechtovereenkomst (Licentieovereenkomst) worden in het overeenkomstige juridische document vermeld. Je kunt de Licentieovereenkomst bekijken door het document 'license.txt' in de installatiemap van het programma te lezen.

Niet-persoonlijke gegevens die worden verstrekt om de basisfunctionaliteit mogelijk te maken:

Niet-persoonlijke gegevens die worden verstrekt om de software beter te maken:

Niet-persoonsgegevens verstrekt voor de tijdige identificatie en correctie van fouten tijdens het installeren, verwijderen en bijwerken van de software: