Initiële configuratie van Kaspersky Safe Kids

Wanneer de installatie is voltooid, begeleidt de Configuratie-assistent van Kaspersky Safe Kids je door het configuratieproces van Kaspersky Safe Kids. Voordat je de initiële configuratie start, moet je de noodzakelijke bevoegdheden verlenen opdat het programma correct kan werken.

Tijdens de configuratie kun je het volgende doen:

1. Gebruik je My Kaspersky-account om verbinding te maken met My Kaspersky of registreer je bij My Kaspersky als je geen account hebt.

Belangrijk: nadat je de bescherming voor je kind hebt ingesteld, kun je het My Kaspersky-account waarbij je bent ingelogd niet wijzigen. Als je een ander My Kaspersky-account wilt gebruiken, moet je Kaspersky Safe Kids opnieuw installeren.

2. Voeg de gegevens van je kinderen toe aan het programma.

Als je de gegevens van je kinderen hebt toegevoegd in My Kaspersky of via de mobiele Kaspersky Safe Kids-app, worden deze gegevens automatisch ontvangen en weergegeven door Kaspersky Safe Kids.

3. Selecteer een computeraccount voor elk kind.

De configuratie van Kaspersky Safe Kids is nu voltooid. Kaspersky Safe Kids begint met de monitoring van de computeraccounts die je voor je kinderen hebt geselecteerd.

Opmerking: de instellingen van Kaspersky Safe Kids worden volgens de leeftijd van elk kind toegepast op de geselecteerde accounts. Je kunt de instellingen van Kaspersky Safe Kids bekijken en wijzigen in het gedeelte Kinderen in My Kaspersky of in Kaspersky Safe Kids op het mobiele apparaat van de ouders (Android- of iOS-apparaat).

Verbinding met My Kaspersky maken

Registreren bij My Kaspersky vanuit Kaspersky Safe Kids

Gegevens van je kind toevoegen aan Kaspersky Safe Kids

Selecteer een computeraccount voor je kind.

Een computeraccount voor je kind aanmaken

Opmerking: als FileVault is ingeschakeld in Systeemvoorkeuren op je Mac, verleen je Kaspersky Safe Kids de bevoegdheid om bestanden in het computeraccount van je kind te ontsleutelen zodat die na de herstart van het programma beschikbaar worden.

Raadpleeg ook

Kaspersky Safe Kids installeren

Kaspersky Safe Kids beheren via My Kaspersky

Noodzakelijke bevoegdheden verlenen aan Kaspersky Safe Kids