Meldingen

Kaspersky Safe Kids geeft meldingen weer rechts boven in het scherm om gebeurtenissen aan je of je kinderen te melden die je of hun aandacht vereisen (bijvoorbeeld een melding over de resterende toegestane tijd op de computer wanneer je kinderen inloggen bij hun computeraccounts). Meldingen kunnen ook worden weergegeven in het Berichtencentrum.

Kaspersky Safe Kids heeft standaard geen toestemming om meldingen weer te geven.

Meldingen van Kaspersky Safe Kids toestaan