Om datafremskaffelse

Få vist oplysninger om de data, der leveres til Kaspersky hjælp af tidligere versioner af programmet

Oplysningerne i dette afsnit indeholder ingen personlige data om brugeren og er nødvendige i forbindelse med brug af rettighedsholderens software, med mindre andet udtrykkeligt er angivet.

Kaspersky beskytter alle oplysninger, der modtages, i overensstemmelse med loven og gældende Kaspersky-regler. Data sendes via en sikker kanal.

Data, der leveres til Kaspersky, ved at bruge Kaspersky Safe Kids for iOS 1.45.0.XXX og nyere og Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX og nyere:

For at understøtte to-trins-verifikation på My Kaspersky, skal du angive en sikkerhedskode, som sendes til din enhed i en SMS-meddelelse.

For at beskytte din My Kaspersky-kontos sikkerhed skal du angive CAPTCHA-tegnene.

Du accepterer, at du, mens du bruger appen, giver Kaspersky oplysninger om KSN-tjenesternes kvalitet:

Vi bruger følgende ikke-personlige data til at vedligeholdelse softwarens kernefunktionalitet:

Disse data leveres yderligere til Kaspersky ved at bruge Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX og nyere: