Om formidling av data

Du kan vise informasjon om dataene du har sendt til AO Kaspersky Lab med tidligere versjoner av programmet:

For å støtte totrinnsverifisering på My Kaspersky, må du oppgi en sikkerhetskode som du får tilsendt til enheten din i en SMS-melding.

For å opprettholde sikkerheten for My Kaspersky-kontoen din må du oppgi CAPTCHA-tegnene.

Ved å bruke appen godtar du automatisk å gi Kaspersky informasjon om kvaliteten på KSN-tjenester: