Verkkokäytäntöjen hallinnan käyttäminen

Nämä toiminnot ovat saatavilla vain vanhan tuotesarjan käyttäjille. Uusille käyttäjille suosittelemme Kaspersky Safe Kidsin asentamista.

Verkkokäytäntöjen hallinta mahdollistaa käyttäjien toiminnan valvonnan paikallisella tietokoneella ja verkossa. Verkkokäytäntöjen hallinnan avulla voit rajoittaa Internet-resurssien ja sovellusten käyttöä sekä tarkastella raportteja käyttäjien toimista.

Internetin käyttäjiin kohdistuu monia uhkia:

Verkkokäytäntöjen hallinnan avulla voit vähentää tietokoneen ja Internetin aiheuttamia riskejä. Tämä saavutetaan seuraavilla toiminnoilla:

Voit määrittää Verkkokäytäntöjen hallinnan asetukset tietokoneen kullekin käyttäjätilille erikseen. Jos käyttäjä käyttää kahta tiliä, esimerkiksi paikallista käyttöjärjestelmän tiliä ja Microsoft-käyttäjätiliä, Verkkokäytäntöjen hallinnan asetukset tulee määrittää Microsoft-käyttäjätilille.

Voit myös tarkastella Verkkokäytäntöjen hallinnan raportteja valvottavien käyttäjien toiminnasta.

Kun aikavyöhyke vaihtuu tai kun vaihdetaan kesä- ja normaaliajan välillä, seuraavat säännöt pätevät tietokoneen ja Internetin käyttöön sekä pelien käynnistämiseen ja sovelluksiin:

Verkkokäytäntöjen hallinta ei ole käytettävissä, jos Kaspersky Small Office Security on asennettu tiedostopalvelimelle.

Tässä Ohje-osiossa

Siirtyminen Verkkokäytäntöjen hallinnan asetuksiin

Tietokoneen käytön hallinta

Internetin käytön hallinta

Pelien ja sovellusten käynnistämisen hallinta

Viestien sisällön valvonta

Käyttäjän toimiin liittyvän raportin tarkasteleminen

Käyttäjäprofiilin valitseminen