Så här gör du om din mobila enhet tappas bort eller blir stulen

Om din mobila enhet tappas bort eller blir stulen kan du låsa enheten och försöka hitta den. Om det är omöjligt att hämta enheten kan du radera alla data från den. Du kan fjärrhantera enheten genom att skicka kommandon till enheten från My Kaspersky.

Fjärrhantering i My Kaspersky av en enhet som har tappats bort eller stulits stöds endast på mobila enheter som kör Kaspersky-appen. Du måste först ställa in stöldskyddsfunktionen i appen för att skydda din enhet. För att den mobila enheten ska ta emot kommandon måste enheten vara påslagen och ansluten till Internet. Mer information finns i apphjälpen på Kaspersky Online Help.

Så här skickar du ett kommando till din mobila enhet:

1. Gå till avsnittet Enheter.
  2. Klicka på den mobila enheten det gäller.

Ett fönster öppnas för att hantera den mobila enheten.

3. Klicka på knappen <namn på kommandot>.
  4. Bekräfta åtgärden.

Status och resultat för kommandokörningen visas i historikavsnittet för stöldskydd.

Du kan skicka följande kommandon till den mobila enheten: