Om dataforsyning (andre regioner)

Se informasjon om hvilke opplysninger som sendes til Kaspersky når du bruker tidligere versjoner av appen.

Data levert til Kaspersky med Kaspersky 11.84.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i denne forbindelse i henhold til lovgivningen og gjeldende Kaspersky-regler. Opplysninger overføres i sikre kanaler.

Du kan se listen over data gitt under vilkårene for hvert juridisk dokument i det tilsvarende juridiske dokumentet.

Se lisensavtalen for sluttbrukere, personvernregler eller erklæring om Kaspersky Security Network

I tillegg godtar du å gi Kaspersky følgende data ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere:

For å gi deg kjernefunksjonaliteten til programvaren blir følgende data sendt til Huawei Push Kit automatisk og regelmessig:

Data videresendes til Huawei Push Kit over en sikker kanal. Tilgang til og beskyttelse av informasjonen styres av de relevante bruksvilkårene for Huawei Push Kit-tjenesten.

For å tilby kjernefunksjonaliteten til programvaren som er forhåndslastet på Samsung-enheter, sendes følgende data til SbS Softline automatisk og regelmessig:

Data videresendes til SbS Softline over en sikker kanal. Tilgang til informasjonen og beskyttelsen av informasjonen er underlagt personvernregler. Du kan finne og lese hele innholdet på http://samsung.enaza.ru/get_av/privacypolicy

Sosialt personvern-funksjonalitet hjelper deg med å administrere konfidensialitetsinnstillingene dine i Google- og Facebook-tjenester. Under din bruk av denne funksjonaliteten mottar rettighetshaveren og tredjeparts tjenesteleverandører fra din datamaskin og behandler informasjon i samsvar med denne erklæringen.

Rettighetshaveren bruker tredjeparts informasjonssystemer for å behandle data. Databehandlingen deres er styrt av personvernerklæringen til slike tredjeparts informasjonssystemer. Tredjeparts informasjonssystemene som rettighetshaveren bruker og dataene de behandler er nevnt nedenfor.

Dataene som skal behandles avhenger av hvilken tjeneste du velger.

Google

Under bruk av programvaren vil følgende data automatisk og regelmessig sendes til Google-tjenesten for å oppnå det erklærte formålet:

Data videresendes til Google-tjenesten over en sikker kanal. Informasjon om hvordan data behandles i Google-tjenesten er publisert på: https://policies.google.com/privacy.

Facebook

Under bruk av programvaren vil følgende data automatisk og regelmessig sendes til Facebook-tjenesten for å oppnå det erklærte formålet:

Data videresendes til Facebook-tjenesten over en sikker kanal. Informasjon om hvordan data behandles i Facebook-tjenesten er publisert på: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

Les teksten om vilkårene for behandling av informasjonskapsler på siden av Facebook-tjenesten

Vil du tillate bruk av informasjonskapsler fra Facebook i denne nettleseren?

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å hjelpe:

For annonsering og måling av Facebook-produkter og analyser, og for å tilby visse funksjoner og forbedre tjenestene våre for deg, bruker vi verktøy fra andre selskaper på Facebook. Disse selskapene bruker også informasjonskapsler.